[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Johan Verweij” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Johan VerweijAls accountmanager ben ik bij Koudasfalt van den Broek het aanspreekpunt voor onze relaties in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht en Flevoland.
In maart 2007 ben ik begonnen bij Koudasfalt van den Broek.
Niet direct in de verkoop, want zo is het motto binnen dit bedrijf, je moet eerst ervaring hebben opgedaan met de diensten en de producten voordat je ze kunt verkopen.
Na een korte tijd in de uitvoering en de productie ben ik toch al vrij snel de verkoop in gegaan.

Op drukke dagen of wanneer er plotseling iemand uitviel was ik altijd de vaste stand-in.
Met als gevolg dat ik nu nog steeds rond rij met mijn werkkloffie achterin de auto om in te vallen wanneer het nodig is.
Deze ervaring is niet alleen maar leerzaam geweest maar ook essentieel in het kunnen geven van een goed advies aan mijn klanten. Hierdoor weet ik wat een product van ons kan en ook wat het vooral niet kan en deze kennis deel ik altijd graag met mijn klanten.
Niet alleen in de praktijk blijf ik in mezelf investeren maar ook op het theoretische vlak.
Zo heb ik onlangs nog de cursus Asfaltkennis 1 en 2 met succes afgerond en ga ik binnenkort beginnen met de cursus Visuele Inspectie. Op deze manier hoop ik u een totaal pakket in asfaltreparatie en onderhoud te kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

Johan Verweij
uw accountmanager

Johan Verweij
Account Manager
M: 06 51 57 62 95
E: j.verweij [at] koudasfalt.nl

Wilt u direct contact vul dan het formulier in en ik neem spoedig contact met u op.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]