Birgit Schmeing

Birgitte-2-200x300Inmiddels ben ik al weer 10 jaar werkzaam bij Koudasfalt van den Broek. Wat ooit begon met een tijdelijke functie op de Beurs in Dortmund groeide geheel vanzelf uit tot een permante functie bij dit bedrijf.
Veel praktijk en ervaring opdoen, dat is het motto van, van den Broek. Vandaar dat ik de laatste jaren mijn kilometers op de weg wel heb gelopen.
Ook heb ik de Scholingen Asfaltkennis I en II met succes afgerond.
Mijn werkgebied zijn Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg. Daarnaast begeleid ik onze internationale handel welke de laatste jaren steeds meer aan omvang toe neemt. Bij van den Broek staat het samen werken op de voorgrond, betrokkenheid, inzet en flexibiliteit, zijn dan ook de belangrijkste eigenschappen binnen onze organisatie. De grote variëteit van werkzaamheden  en de nauwe contact met mijn klanten is wat mij al 10 jaar boeit aan deze functie.

Met vriendelijke groet,

Birgit Schmeing
uw accountmanager

Birgit Schmeing
Account Manager
M: 06 22 66 23 22
E: b.schmeing [at] koudasfalt.nl

Wilt u direct contact vul dan het formulier in en ik neem spoedig contact met u op.

12 ½ jaar bij Koudasfalt!

In April 2005 is Birgit bij Koudasfalt van den Broek gestart als tolk op een 3 daagse beurs in Dortmund. Al snel bleek dat zelf vertellen, makkelijker ging dan vertalen, en met basis instructie over Koudasfalt ging Birgit zelf aan de slag. Die samenwerking resulteerde in een contract in mei 2005.

Sindsdien werkt Birgit bij Koudasfalt van den Broek in diverse functies, van (internationaal)accountmanager, projectbegeleider, weginspecties, geven van scholingen.
Haar herkenbaarheid als een van de weinige dames in onze tak van sport, enthousiasme, kennis op het gebied van wegbeheer en onderhoud, maakt Birgit tot een gesprekspartner van formaat.

Ook haar nieuwste project, het organiseren van kennisdagen voor gemeenten en overheidsinstanties blijft zij investeren in klantrelaties en kennis bij de klant.